\"\"

 
 
 

Raiffeisen LEASING d.o.o.

Letališka cesta 29a
1000 Ljubljana

  08/281 62 00
 
 08/281 62 01


 
 info@raiffeisen-leasing.si

 
 
 

Pravila uporabe

Z obiskom tega spletnega mesta, ki je v lasti družbe Raiffeisen Leasing d.o.o. in/ali uporabo informacij, storitev, povezav, aplikacij ali programov (v nadaljevanju: »vsebina«), dostopnih na tem spletnem mestu, se obiskovalec strinja s pogoji uporabe, navedenimi v nadaljevanju:

Avtorske pravice:
Vsebina, prikazana na tej spletni strani in vseh podstraneh (v nadaljevanju: "spletno mesto Raiffeisen prodaja") je v lasti družbe Raiffeisen Leasing d.o.o. in se lahko uporablja le v zasebne in nekomercialne namene.

Prenos ali shranjevanje programov ali aplikacij s spletnega mesta Raiffeisen prodaja in (popolna ali delna) reprodukcija, prenos, spreminjanje ali ustvarjanje povezav na vsebino spletnega mesta Raiffeisen prodaja so možni le s pisno privolitvijo s strani družbe Raiffeisen Leasing d.o.o.

Omejitev odgovornosti:

Vsebina tega spletnega mesta je zgolj informativne narave in je na razpolago brez kakršnegakoli jamstva družbe Raiffeisen Leasing d.o.o. za pravilnost, popolnost ali ažurnost objavljenih podatkov. Raiffeisen Leasing d.o.o. ne bo prevzel nobene materialne odgovornosti za (direkno ali posledično) nastalo škodo zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu ali na spletnih mestih, katerih povezave so objavljene na spletnem mestu družbe Raiffeisen Leasing.
Kljub temu, da bomo vse napake skušali popraviti v najkrajšem možnem času, Raiffeisen Leasing d.o.o. ne jamči neprekinjene dostopnosti tega spletnega mesta in ne jamči, da to spletno mesto ne bo vsebovalo morebitnih napačnih podatkov ali virusov.
Vse podatke, objavljene na spletnem mestu družbe Raiffeisen Leasing, je pred uporabo obvezno treba preveriti pri uslužbencih družbe.

Spreminjanje in ažuriranje vsebine:

Raiffeisen Leasing d.o.o. si pridružuje pravico, da spreminja vsebino strani ali jih popolnoma umakne brez predhodnega obvestila, še posebej zaradi osvežitve obstoječih in dodajanja novih podatkov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.