\"\"

 
 
 

Raiffeisen LEASING d.o.o.

Letališka cesta 29a
1000 Ljubljana

  08/281 62 00
 
 08/281 62 01


 
 info@raiffeisen-leasing.si

 
 
 

Zemljišče, zazidljivo

Zemljišče, zazidljivo

Galerija

 

Lokacija

46.28240 14.53061

25.408 m2 stavbnih zemljišč in 6.158 m2 gozda, prisojna lega, odprt razgled na Soriško polje z okolico, v bližini počitniških hiš, primerna za izgradnjo turističnega naselja, prodamo le v celoti, komunalno neurejena.

Regija: Gorenjska, Kranj

Stanje zaloge: na voljo

Velikost: 31566m2

Datum 03.12.2015

Vrsta posla: Prodaja

Dodaten opis

Zemljišča v naravi predstavljajo gozd v naklonu, ki je še primeren za gradnjo stavb. Lega je prisojna. V lepem vremenu lokacija nudi lep razgled na Soriško polje z okolico. Zemljišča komunalno niso urejena. V neposredni bližini se nahajajo počitniške hiše (vikendi).

Nepremičnina predstavlja 14 zemljišč v skupni izmeri 31.566 m2, od tega je 25.408 m2 stavbnih zemljišč in 6.158 m2 gozda. Stavbna zemljišča spadajo pod oznako MT (območja namenjena turizmu z možnostjo nastanitve in rekreacije). Namembnost je v skladu z 11. členom Odloka o prostorskih ureditvenih pogojih (PUP) Občine Cerklje na Gorenjskem sledeča: - gradnje, dozidave in nadzidave stavb namenjenih turizmu z možnostjo nastanitve ter rekreacije v skladu z merili in pogoji za pozidanost in oblikovanje; - spremembe namembnosti pod pogojem, da je nova namembnost v skladu z namensko rabo tega območja; - gradnje in postavitve ograj, začasnih objektov (razen objektov namenjenih skladiščenju), vadbenih objektov, spominskih obeležij in urbane opreme (razen kioskov). (1.3.7.) Posebna merila in pogoji za oblikovanje stavb v območjih (MB, MD, MP, MK, MT).

V neposredni bližini se nahaja Planina Jezerca, kjer prevladujejo počitniški objekti. Do smučišča Krvavec je cca 1km zračne linije. Med kompleksom zemljišč poteka cesta, ki povezuje smučišče Krvavec s krajem Cerklje na Gorenjskem.

Lokacija je primerna za razvoj turistične dejavnosti.

Cena po dogovoru!

 
 

Oglejte si tudi

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.